Full body pump

Welkom bij Full Body Pump – de complete workout van 60 minuten die al je grote én kleinere spiergroepen van top tot teen aanpakt! In deze uitdagende groepsles maken we gebruik van een barbell en losse gewichten, waardoor je optimaal kunt trainen en jezelf steeds kunt uitdagen.

Bij Full Body Pump draait alles om het vormen van een sterk en evenwichtig lichaam. Met behulp van de barbell en gewichten, voeren we een reeks krachtoefeningen uit die je spieren uitdagen en versterken. Het beste van alles is dat je zelf de moeilijkheidsgraad bepaalt. De oefeningen zijn eenvoudig te volgen, maar door het toevoegen van meer gewicht kun je de intensiteit geleidelijk verhogen en je grenzen verleggen.

Onze vaste choreografie zorgt ervoor dat je iedere week vooruitgang boekt. Door herhaling en consistentie kun je jouw techniek verfijnen en steeds sterker worden. Elke les is een kans om jezelf te overtreffen en te werken aan een krachtiger en fitter lichaam.

Full Body Pump is niet alleen een uitdaging voor je spieren, maar ook voor je uithoudingsvermogen. Tijdens deze intensieve les kun je maar liefst 700 calorieën verbranden, waardoor het een effectieve workout is voor gewichtsverlies en conditieverbetering.

De groepsdynamiek van Full Body Pump zorgt voor een motiverende en ondersteunende omgeving. Samen met andere deelnemers werk je aan je doelen en moedig je elkaar aan om door te zetten, zelfs als de workout zwaarder wordt. Onze deskundige instructeurs zijn er om je te begeleiden en aan te moedigen, en zorgen ervoor dat je veilig en effectief traint.

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint met krachttraining, Full Body Pump is voor iedereen geschikt. Het is een veelzijdige en complete workout die je helpt om je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten, ongeacht je fitnessniveau.

Dus, als je klaar bent om jezelf uit te dagen, je spieren te versterken en jezelf naar nieuwe hoogtes te tillen, dan is Full Body Pump de ideale keuze. Sluit je aan bij onze energieke groepsles en ontdek hoe je een sterk, fit en gezond lichaam kunt creëren. Schrijf je vandaag nog in voor een Full Body Pump-sessie en ervaar zelf de geweldige voordelen van deze krachtige en effectieve workout.

Vraag hier een proefles aan!

Class Time Table

Day Time Trainer
Monday 19:30 - 20:30
Thursday 18:30 - 19:30
X