Partners

Partners

Onze partners

Wij werken samen met de volgende partners:

Stebo

Stebo is een snelgroeiend bedrijf dat zich doet focussen op het verbeteren van uw bedrijfspand doormiddel van een goede aanpak en daadkrachtig werk te leveren. We werken met een vlot tempo door en geven aandacht aan uw bedrijfspand om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand zich onderscheid van allen andere en de concurrent hun spullen laat pakken.

Van oorsprong is Stebo een bedrijf dat aan de gevels van vele bedrijfspanden door Nederland te vinden was en zichzelf tegenwoordig niet alleen waarmaakt in gevelbekleding maar in het totale onderhoud & renovatie werk van bedrijfspanden door heel Nederland.

+ULTRASTRONG

+ULTRASTRONG is een sport kledingmerk dat zich identificeert door kwalitatief goede producten te leveren die een toevoeging zijn aan de robuuste trainingen van krachtsporters

Dutch Powerlifting League

Open To All en voor ieder wat wils..

De Dutch powerlifting League (DPL), opgericht in 2021, is de Nederlandse affiliate van de International Powerlifting League (IPL).

Voor de lifters

Het is de missie van de Dutch Powerlifting League om lifters te voorzien van een wedstrijdervaring van de hoogste kwaliteit, met de beste equipment en een omgeving te creëren waarin atleten, coaches en alle betrokkenen zich kunnen ontwikkelen en op een veilige manier kunnen meten met competitie op hun eigen niveau.

De DPL staat voor een strikte en eerlijke manier van jureren, waarbij de regels en richtlijnen van de overkoepelende internationale organisatie IPL, voorop staan en te allen tijde in acht worden genomen.

Open To All

De DPL verwelkomt nationale en internationale atleten die lid zijn van de DPL / IPL maar ook van alle andere wereldbonden. Wij zijn er voor een ieder die op een respectvolle en positieve manier Powerlifting wil bedrijven. Heren, dames, jong en oud..

Voor ieder wat wils

De DPL biedt variatie en opties. Lifters hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een Full Power Meet (Squat, Bench, Deadlift) of de Single Lifts (Bench en/of Deadlift) en heeft men de mogelijkheid om te kiezen tussen Squats met sleeves (Raw) of Squats met wraps (Classic Raw).

Time To Compete!

De DPL organiseert wedstrijden waarbij deelnemers zich kunnen kwalificeren voor internationale events van de IPL, zoals het EK & WK, de World Cup en de Olympia PRO.

The Strongest Platform in The Netherlands

De DPL heeft als doel zich constant te blijven verbeteren om deelnemers, coaches en toeschouwers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en een onvergetelijke ervaring te bieden.
In samenwerking met alle vrijwilligers, partners en sponsoren, kunnen wij zo het sterkste Powerlifting platform en de sterkste Powerlifting community in Nederland creëren.
X