Buik, billen & benen

Booty & Core groepsles

Stap aan boord voor een energieke en dynamische fitnesservaring met onze opzwepende groepsles: Booty & Core! Deze uitdagende workout van 45 minuten is speciaal ontworpen om je benen, billen en buik intensief aan te pakken en je in topvorm te brengen.

Met een perfecte balans tussen cardio- en krachttraining, biedt Booty & Core een complete lichaamstransformatie door te werken aan het versterken, vormen en verstevigen van de spieren. Met elke beweging wordt het hele lichaam uitgedaagd, waardoor je zowel vet verbrandt als spieren opbouwt. Vergeet eentonige en saaie trainingssessies, want bij Booty & Core draait alles om plezier en resultaten!

Onze enthousiaste en deskundige instructeurs zorgen ervoor dat de les perfect is afgestemd op de opzwepende beats van de muziek. Deze perfect getimede combinatie van bewegingen en ritmes motiveert je om door te zetten en het beste uit jezelf te halen. Terwijl je je in het zweet werkt, zul je merken dat je steeds meer controle krijgt over je lichaam, waardoor je kracht en flexibiliteit toenemen.

Wat Booty & Core echt uniek maakt, is dat het geschikt is voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fitnessliefhebber, onze les biedt opties en variaties, zodat je op je eigen niveau kunt trainen. Onze vriendelijke gemeenschap van deelnemers zal je verwelkomen met open armen en je aanmoedigen tijdens elke stap van je reis naar een sterkere en gezondere versie van jezelf.

We dagen je uit om je grenzen te verleggen en die vertrouwde spierverzuring te omarmen, want juist dat gevoel betekent dat je hard werkt en vooruitgang boekt. Na elke Booty & Core-sessie zul je een gevoel van voldoening ervaren, wetende dat je een stap dichter bent bij het bereiken van je fitnessdoelen.

Dus, waar wacht je nog op? Spring aan boord en ontdek hoe Booty & Core je zal helpen je kracht en zelfvertrouwen te vergroten, terwijl je jezelf onderdompelt in een energieke en motiverende omgeving. Bereid je voor om te zweten, te glimlachen en de beste versie van jezelf te worden – Booty & Core wacht op jou!

Vraag hier een proefles aan!

Class Time Table

Day Time Trainer
Thursday 19:00 - 19:45
Saturday 10:30 - 11:15
X