Lessen Overzicht

De HIIT & Core training bij New Phase Fitness, onder leiding van trainer Emiel, biedt een krachtige combinatie van High Intensity Interval Training (HIIT) en kernversterkende oefeningen. Trainer Emiel is een ervaren fitnessprofessional met een passie voor het helpen van mensen om hun fitnessdoelen te bereiken en hun algehele gezondheid te verbeteren.

Tijdens de HIIT & Core training zal trainer Emiel de groep begeleiden door een reeks van intensieve intervaloefeningen, ontworpen om de hartslag te verhogen, calorieën te verbranden en de algehele cardiovasculaire conditie te verbeteren. Deze intervaloefeningen worden afgewisseld met kernversterkende oefeningen, gericht op het versterken van de buikspieren, rugspieren en stabiliserende spieren rond de romp.

Met zijn deskundige begeleiding zal trainer Emiel ervoor zorgen dat elke deelnemer de juiste techniek gebruikt bij elke oefening en dat de intensiteit van de training wordt aangepast aan het individuele fitnessniveau. Hij zal de groep motiveren en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een veilige en ondersteunende trainingsomgeving.

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout om je conditie naar een hoger niveau te tillen, je kernkracht te verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om fit te blijven, de HIIT & Core training met trainer Emiel bij New Phase Fitness biedt precies dat.

Een BoksFit les bij New Phase Fitness is een dynamische en energieke groepsles die bokstechnieken combineert met cardio- en krachtoefeningen. Deze les is ontworpen om je een volledige lichaamstraining te bieden, waarbij je niet alleen werkt aan je uithoudingsvermogen en kracht, maar ook aan je coördinatie, snelheid en behendigheid.

Tijdens een BoksFit les zul je verschillende aspecten van boksen ervaren, zoals stoten, combinaties, voetwerk en defensieve bewegingen. Dit wordt gecombineerd met intensieve cardio-oefeningen zoals jumping jacks, burpees, en high knees om je hartslag te verhogen en calorieën te verbranden. Daarnaast worden vaak ook krachtoefeningen geïntegreerd, zoals push-ups, squats en lunges, om de spieren te versterken en te tonen.

De les wordt geleid door een ervaren instructeur die de deelnemers motiveert en begeleidt tijdens de verschillende oefeningen. De muziek is vaak opzwepend en helpt bij het handhaven van een hoog energieniveau gedurende de hele les.

BoksFit bij New Phase Fitness is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, omdat de intensiteit van de oefeningen kan worden aangepast aan individuele behoeften. Of je nu een ervaren bokser bent of net begint met sporten, deze les biedt een uitdagende en leuke manier om aan je conditie te werken en stress te verminderen terwijl je tegelijkertijd nieuwe vaardigheden leert.

New Phase Fit Circuit Training, onder begeleiding van trainer Kadim, biedt een dynamische en effectieve manier om aan je fitnessdoelen te werken. Trainer Kadim is een ervaren fitnessprofessional die gepassioneerd is over het helpen van mensen om hun fysieke kracht, uithoudingsvermogen en algehele gezondheid te verbeteren.

Als trainer zal Kadim ervoor zorgen dat elke deelnemer van de New Phase Fit Circuit Training de juiste techniek gebruikt bij elke oefening en dat de intensiteit van de workout wordt aangepast aan het individuele fitnessniveau. Hij zal de groep motiveren en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een veilige en ondersteunende trainingsomgeving.

Met zijn expertise in fitness en zijn enthousiasme voor het helpen van anderen, zal Kadim ervoor zorgen dat elke sessie van New Phase Fit Circuit Training uitdagend, leuk en effectief is. Of je nu nieuw bent in fitness of een ervaren sporter, onder leiding van trainer Kadim zul je worden aangemoedigd om je grenzen te verleggen en je fitnessdoelen te bereiken.

De “Fun & Function” groepsles bij New Phase Fitness, onder leiding van trainer Dani, biedt een stimulerende en veelzijdige trainingservaring voor alle deelnemers, met een specifieke focus op het bevorderen van plezier en functionaliteit in fitness. Trainer Dani staat bekend om haar enthousiasme, expertise en toewijding aan het helpen van mensen bij het bereiken van hun fitnessdoelen.

Tijdens de “Fun & Function” les combineert trainer Dani verschillende elementen van fitness om een complete en boeiende training te bieden. Dit kan onder meer omvatten:

Cardiovasculaire oefeningen: Dynamische bewegingen zoals dansen, jumping jacks en touwtjespringen om de hartslag te verhogen, de bloedsomloop te stimuleren en de algehele conditie te verbeteren.

Krachttraining: Gebruik van diverse apparatuur zoals dumbbells, weerstandsbanden en kettlebells om spieren op te bouwen, te versterken en te definiëren, met speciale aandacht voor alle belangrijke spiergroepen.

Functionele bewegingen: Oefeningen gericht op het verbeteren van de alledaagse bewegingen en het versterken van de stabiliteit en mobiliteit, waardoor het lichaam beter voorbereid is op dagelijkse activiteiten.

Flexibiliteit en balansoefeningen: Stretching en yoga-geïnspireerde bewegingen om de flexibiliteit te vergroten, de spieren te verlengen en de algehele lichaamsbewustzijn te verbeteren, terwijl ook de balans en coördinatie worden bevorderd.

Trainer Dani zal de les leiden met enthousiasme, motivatie en aandacht voor de individuele behoeften van elke deelnemer. Ze moedigt een ondersteunende en inclusieve sfeer aan, waarbij plezier en functionaliteit centraal staan. Of je nu nieuw bent in fitness of een ervaren sporter, de “Fun & Function” groepsles met trainer Dani bij New Phase Fitness biedt een uitdagende en plezierige trainingservaring voor alle niveaus.

De “Strength & Core” groepsles bij New Phase Fitness, onder leiding van trainer Dani of Kadim, biedt een intensieve en effectieve workout gericht op het versterken van de spieren en het verbeteren van de kernkracht. Beide trainers, Dani en Kadim, zijn ervaren professionals met een passie voor fitness en het helpen van anderen om hun fitnessdoelen te bereiken. Hieronder volgt een beschrijving van hoe deze les eruit zou kunnen zien, ongeacht de trainer:

Tijdens de “Strength & Core” les worden verschillende aspecten van fitness aangepakt, met de nadruk op krachttraining en het versterken van de kernspieren. De les kan een combinatie van de volgende elementen omvatten:

Krachttraining: Gebruik van diverse apparatuur zoals halters, kettlebells, weerstandsbanden en machines om spieren op te bouwen en te versterken, met specifieke nadruk op grote spiergroepen zoals borst, rug, benen en armen.

Kernversterkende oefeningen: Focus op het versterken van de buikspieren, rugspieren en stabiliserende spieren rond de romp, met oefeningen zoals planken, crunches, leg raises en rugextensies.

Functionele bewegingen: Oefeningen gericht op het verbeteren van de alledaagse bewegingen en het versterken van de stabiliteit en mobiliteit, waardoor het lichaam beter voorbereid is op dagelijkse activiteiten.

Flexibiliteit en mobiliteit: Stretching en mobiliteitsoefeningen om de flexibiliteit te vergroten, de spieren te verlengen en de algehele bewegingsvrijheid te verbeteren.

Of de les nu wordt geleid door trainer Dani of trainer Kadim, de nadruk zal liggen op het bieden van een uitdagende en stimulerende workout, waarbij deelnemers worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen. Beide trainers zullen de les leiden met enthousiasme, expertise en aandacht voor de individuele behoeften van elke deelnemer.

De “BBB” les bij New Phase Fitness, onder leiding van trainer Renee, is een gerichte en effectieve groepsles die zich richt op het versterken en vormen van de belangrijkste probleemgebieden van het lichaam: de buik, billen en benen (vandaar de afkorting “BBB”). Trainer Renee staat bekend om haar deskundige begeleiding en haar vermogen om deelnemers te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Tijdens de “BBB” les worden verschillende oefeningen gebruikt om deze specifieke gebieden te targeten en te versterken. Dit kan onder meer omvatten:

Buikspieroefeningen: Een verscheidenheid aan oefeningen zoals crunches, sit-ups, leg raises en planken om de buikspieren te versterken en te definiëren.

Biloefeningen: Gebruik van gewichten, weerstandsbanden en andere apparatuur om de bilspieren te activeren en te versterken met oefeningen zoals squats, lunges, glute bridges en donkey kicks.

Been Oefeningen: Oefeningen gericht op het versterken van de boven- en onderbenen, inclusief squats, lunges, leg presses en calf raises.

De “BBB” les met trainer Renee is ontworpen om zowel beginners als gevorderde sporters uit te dagen en te inspireren. Renee zal de les leiden met enthousiasme en expertise, waarbij ze deelnemers aanmoedigt om hun grenzen te verleggen en hun fitnessdoelen te bereiken. Deze les biedt niet alleen een effectieve training voor de specifieke probleemgebieden van het lichaam, maar ook een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin deelnemers kunnen werken aan het verbeteren van hun algehele gezondheid en welzijn.

Overzicht

Groepslesrooster

MON TUE WED THUR FRI SAT SUN
09:00
09:00 - 10:00

New Phase Fit

09:00 - 10:00

HIIT & Core

09:00 - 10:00

HIIT & Core

09:30
09:30 - 10:30

Boksfit

10:00
10:00 - 10:45

Strength & core

10:30
10:30 - 11:15

Buik, billen & benen

18:30
18:30 - 19:30

Fun & Function

18:45
18:45 - 19:30

Strength & core

19:00
19:00 - 20:00

HIIT & Core

19:00 - 19:45

Buik, billen & benen

19:30
19:30 - 20:15

Strength & core

19:30 - 20:30

Bokszaktraining

X