HIIT & Core

HIIT & Core groepsles

Welkom bij HIIT & Core – de ultieme workout van 60 minuten die je gehele lichaam op hoge intensiteit traint en je kernkracht naar een hoger niveau tilt! In deze energieke groepsles staat het versterken van je core centraal, waardoor je altijd kunt genieten van een uitstekende lichaamshouding en een sterk, veerkrachtig lichaam.

Bij HIIT & Core zetten we de tijd optimaal in jouw voordeel in. High-Intensity Interval Training (HIIT) vormt het hart van deze les, waarbij periodes van explosieve inspanning worden afgewisseld met korte rustperiodes. Deze wetenschappelijk bewezen trainingsmethode stimuleert je metabolisme, verbrandt calorieën en helpt je om in korte tijd maximale resultaten te behalen.

Onze focus ligt op het versterken van je core, dat niet alleen bestaat uit je buikspieren, maar ook je rug, heupen en bekken. Een sterke kern is de basis van een gezond lichaam en zorgt voor een betere lichaamshouding, meer stabiliteit en een verminderd risico op blessures. Onze deskundige instructeurs zullen je begeleiden bij elke beweging, waarbij ze je aanmoedigen om het uiterste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen.

De les vindt plaats in onze ruime, goed uitgeruste functionele zaal, waardoor we gebruik kunnen maken van een verscheidenheid aan materialen en apparaten. Van kettlebells tot weerstandsbanden en alles daartussenin, je zult genieten van een gevarieerde en uitdagende training die nooit saai wordt.

Ongeacht je fitnessniveau, is HIIT & Core toegankelijk voor iedereen. Je kunt op je eigen niveau trainen en onze instructeurs staan altijd klaar om de oefeningen aan te passen aan jouw behoeften. Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fitnessliefhebber, je zult merken dat elke les je naar nieuwe hoogten stuwt.

Bij HIIT & Core draait alles om empowerment en het bereiken van je persoonlijke doelen. Onze instructeurs motiveren je om alles uit jezelf te halen en jezelf te overtreffen. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken met de juiste begeleiding en inzet.

Dus, als je op zoek bent naar een uitdagende, effectieve en leuke groepsles, zoek dan niet verder dan HIIT & Core. Schrijf je vandaag nog in en ervaar hoe deze dynamische workout je conditie, kracht en kernkracht transformeert. Bereid je voor om het beste uit jezelf te halen en je fitnesstraject naar een hoger niveau te tillen!

Vraag hier een proefles aan!

Class Time Table

Day Time Trainer
Dinsdag 19:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 10:00
Friday 09:00 - 10:00
X