New Phase Fit

Stap in de nieuwe fase van fitness met onze uitdagende groepsles: New Phase Fit! Deze dynamische circuittraining combineert kracht, uithoudingsvermogen en conditie, waardoor je in slechts één uur je hele lichaam traint en naar nieuwe hoogtes stijgt.

New Phase Fit is ontworpen om je uit je comfortzone te halen en je te laten groeien in kracht en fitheid. Met een gevarieerde mix van oefeningen en trainingsmethoden dagen we je uit om je grenzen te verleggen en steeds sterker te worden.

De circuittraining is de ultieme manier om effectief te trainen, waarbij je van station naar station beweegt en verschillende spiergroepen aanspreekt. Hierdoor blijft je hartslag hoog en maximaliseer je de calorieverbranding, terwijl je tegelijkertijd aan je kracht werkt.

Na elke New Phase Fit-les zul je met een voldaan en energiek gevoel naar huis gaan. Je zult versteld staan ​​van wat je kunt bereiken met de juiste begeleiding en een toegewijde inzet. Onze instructeurs zullen je motiveren en ondersteunen, zodat je het maximale uit elke trainingssessie haalt.

De les vindt plaats in onze goed uitgeruste functionele zaal, waardoor we gebruik kunnen maken van een breed scala aan gewichten en apparatuur. Van kettlebells tot TRX-riemen en nog veel meer, je zult genieten van een gevarieerde en uitdagende training die nooit saai wordt.

New Phase Fit is geschikt voor alle fitnessniveaus. Of je nu net begint aan je fitnessreis of een ervaren sporter bent, onze instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen niveau kunt trainen en jezelf steeds kunt verbeteren.

Dus, als je klaar bent om een ​​nieuwe fase van fitness te betreden en jezelf uit te dagen, dan is New Phase Fit de perfecte keuze. Sluit je aan bij onze energieke groepsles en ontdek hoe je een sterker, fitter en gezonder lichaam kunt bereiken. Schrijf je vandaag nog in voor een New Phase Fit-sessie en neem de volgende stap naar een betere versie van jezelf!

Vraag hier een proefles aan!

Class Time Table

Day Time Trainer
Maandag 09:00 - 10:00
X