Over Ons

shape
  • Since 2022

  • shape
Wie Zijn Wij

Wij Zijn New Phase Fitness

Bij New Phase Fitness kan iedereen sporten in een gezellige omgeving. Onze sportschool in Mierlo-Hout heeft een grote fitnesszaal met moderne apparatuur waar je kunt werken aan conditie en kracht. Daarnaast is er een groot groepslesaanbod. Door zowel fysieke als virtuele lessen aan te bieden is het groepslesrooster voor 90 uur per week gevuld. Je kunt bij ons dus altijd sporten op een manier die jij leuk vindt, wanneer het jou uitkomt.
New Phase Fitness is geen anonieme sportschool waarin alles geautomatiseerd verloopt. In onze gym is er altijd iemand aanwezig voor persoonlijke begeleiding. Wij willen jou graag leren kennen zodat we je kunnen motiveren om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Dat is immers de basis voor een gezond en fijn leven. Wanneer start jij?

Onze Geschiedenis

Op 1 mei 2022 opende New Phase Fitness zijn deuren in Mierlo-Hout. Eigenaar Jort Kruijssen moderniseerde de sportschool en zorgde voor moderne apparatuur om mee te sporten en aantrekkelijk groepslesaanbod.

Onze Missie

Onze missie is om jouw te helpen bij het bereiken van je doelen, door jou goed te ondersteunen hopen we je een stuk zelfverzekerder door het leven te laten gaan!
X