Meer informatie

Frans

Over:

Frans, een gewaardeerde vrijwilliger bij New Phase Fitness, draagt op 76-jarige leeftijd zijn steentje bij aan het onderhoud van de sportschool. Als geboren en getogen Helmonder brengt Frans niet alleen zijn vaardigheden als schilder, maar ook zijn liefde voor zijn gemeenschap naar zijn werk.

Met een ervaren hand en een scherp oog voor detail, zorgt Frans ervoor dat de sportschool er altijd piekfijn uitziet. Hij helpt met het schilderen van muren, het bijwerken van verfwerk en het algemene onderhoud van de faciliteiten. Zijn toewijding aan het vrijwilligerswerk bij New Phase Fitness weerspiegelt zijn diepe betrokkenheid bij het welzijn van zijn mede-Helmonders en zijn wens om een positieve impact te hebben op zijn lokale gemeenschap.

Frans is niet alleen een harde werker, maar ook een vriendelijke en zorgzame persoonlijkheid. Zijn warme glimlach en vriendelijke groeten zijn een welkome aanvulling op de sportschool, waar hij niet alleen bijdraagt aan het fysieke onderhoud, maar ook aan de positieve sfeer en het gevoel van gemeenschap.

Het werk van Frans als vrijwilliger bij New Phase Fitness is een inspiratie voor anderen en benadrukt het belang van vrijwilligerswerk en gemeenschapsbetrokkenheid, ongeacht de leeftijd. Zijn bijdragen maken een significant verschil en worden diep gewaardeerd door zowel het personeel als de leden van de sportschool.

X